Apple

Apple legt de lat voor haar teksten net zo hoog als voor haar producten en diensten. Ik bedenk creatieve oplossingen voor teksten die niet een-op-een te vertalen zijn, werk als redacteur om de output van vertaalbureaus te blijven verbeteren, hou mezelf op de hoogte van alles wat er rondom de producten en in de Store speelt en zorg dat iedere tekst die de deur uitgaat van het allerhoogste niveau is. Inmiddels is Apple al meerdere jaren een vaste opdrachtgever, maar biedt me alle flexibiliteit om andere klanten van dienst te zijn.

Confidentiality: Helaas kan ik het grootste deel van wat ik dagelijks voor Apple doe, niet laten zien. Eén van de elementen die Apple zo bijzonder maakt, is het vermogen klanten te verrassen. Dat ik daaraan bij mag dragen, is bijzonder genoeg om het niet te willen verpesten. Maar geloof me, er gaan mooie dingen gebeuren.

Jobsite1

Jobsite2

Jobsite3

Ik kan de complete vacature-site hier posten, maar ga liever naar de Apple site. Alles staat namelijk live op de jobsite van Apple.

Uit de oude doos, enkele screenshots van de Mac Pro, de eerste iPad, de Mac mini, de iMac…

Vintage1

Vintage2

Vintage3

Vintage4

En dat was nog niet eens de eerste keer dat ik voor Apple werkte. In mijn tijd bij TBWA/Campaign Company mocht ik de brochure schrijven voor de allereerste iMac ooit. Een stukje geschiedenis, zeg maar.

iMackopie

Meer weten over wat ik voor Apple doe? Voor zover ik dat mag zeggen natuurlijk, want ik ben voor al mijn klanten discreet. Maar laten we afspreken voor een espresso.