Hema

Misschien wel het meest geliefde merk van Nederland: Hema. Dat komt niet zomaar uit de lucht vallen. Hema stopt overal veel liefde en aandacht in. In de productie. En in de communicatie. Ik mocht die twee verbinden. Bijvoorbeeld door het verhaal achter honderden producten te verwoorden in bondige schapkaarten. Want wat heb je aan een mooi verhaal als je het niet vertelt?

IMG_3328

De huis-aan-huis folder van Hema is iedere maand een kunstwerkje op zich. Niet verwonderlijk, want er zit veel werk in. Met verschillende art directors ben ik betrokken geweest bij de totstandkoming van talloze folders. Concept én copy. Jaar na jaar.

hema06

hema09

Naast de talloze brochures ben ik ook van begin tot eind betrokken geweest bij de introductie van de verzekeringen van Hema. Een serieus product met toch de luchtige Hema-toon. Nergens mocht het zwaar op de hand worden. Al zal niemand er even een lekkere fles wijn bij opentrekken, de folders scoren onverwacht hoog op leesbaarheid én betrouwbaarheidsperceptie!

Hema-verzekering-Auto-1

Meer zien? Ik kan deze pagina langer maken dan dat iemand ooit zou scrollen. Ik kom graag langs met een stapel folders. Of gewoon een bondige portfolio. Of nog beter: voor een stevige espresso.