Blijf Positief

Voor veel groepen valt het niet mee de eindjes aan elkaar te knopen. Schulden stapelen zich op en de kop in het zand steken is een veel voorkomende reactie. Deze site van het ministerie van Sociale Zaken maakte je duidelijk of je financieel ongezond bezig bent. En geeft vervolgens oneindig veel tips hoe je het weer op een rijtje kunt krijgen. Ik heb de copy zo geschreven dat je je aangesproken, maar niet betutteld voelt. En omdat de input heel beperkt was, heb ik alle besparende tips zelf gezocht en gevonden.

Deze site van het ministerie van Sociale Zaken maakte het inzichtelijk of je financieel ongezond bezig bent. En geeft vervolgens oneindig veel tips hoe je het weer op een rijtje kunt krijgen. Ik heb de copy zo geschreven dat je je aangesproken, maar niet betutteld voelt. En omdat de input heel beperkt was, heb ik alle besparende tips zelf gezocht en gevonden.

Erik_Portfolio_2019_Positief

In mijn zoektocht naar bruikbare informatie, ontdekte ik hoeveel weinigzeggende tips er worden gegeven. “Lees de folders van je supermarkt”, “Hou een huishoudboekje bij”. No shit, Sherlock. Ik heb er een punt van gemaakt dat alle tips origineel en direct toepasbaar waren. En dat werd gewaardeerd, zowel door de klant als door de bezoekers van de site!

Erik_Portfolio_2019_Positief_Abri