Blijf Positief

Voor veel mensen valt het niet mee de eindjes aan elkaar te knopen. Schulden stapelen zich op en de kop in het zand steken is een veel voorkomende reactie. Maar je raadt het al: daar verdwijnen die schulden niet van.

Deze site van het ministerie van Sociale Zaken maakte het inzichtelijk of je financieel ongezond bezig bent. En geeft vervolgens oneindig veel tips hoe je het weer op een rijtje kunt krijgen. Ik heb de copy zo geschreven dat je je aangesproken, maar niet betutteld voelt. En omdat de input heel beperkt was, heb ik alle besparende tips zelf gezocht en gevonden. Op jacht naar betekenisvolle content – die is er wel, maar je moet wel wat dieper graven als je het relevant wil maken.

Blijf_Positief_1

In mijn zoektocht naar bruikbare informatie, ontdekte ik hoeveel weinigzeggende tips er worden gegeven. “Lees de folders van je supermarkt”, “Hou een huishoudboekje bij”. No shit, Sherlock. Ik heb er een punt van gemaakt dat alle content origineel en direct toepasbaar was. En dat werd gewaardeerd, zowel door de klant als door de bezoekers van de site!

Blijf_Positief_2

Blijf_Positief_4

Blijf_Positief_3

Blijf_Positief_5

Erik_Portfolio_2019_Positief_Abri