Dodge

Ik werk graag voor automerken. De betrokkenheid en de lust naar informatie is groot en de juiste manier van aanspreken is belangrijker dan waar dan ook. Zo schreef ik voor Audi een complete site voor hun elektrische en waterstof-modellen. En maakte ik voor Citroën zowel lokaal werk met bestaande fotografie, als de introductiecommercial voor de C5 met een productiebudget van boven de 2 miljoen euro.

De Dodge Journey bood een interessante uitdaging. Hoe ervaar je de imposante grootte ervan? Niet bij de dealer, maar online? Door op een actiesite de auto op schaal 1:1 te laten zien – en daarmee de grootste site ooit te maken. Je kunt alle kanten op scrollen en zo ieder detail bekijken. Op bepaalde punten van de auto kon specifieke informatie worden bekeken.

Een direct mailing bevatte naast een brief met uitnodiging, een Dodge op plastic folie gedrukt, wederom 1 op 1. Om te kijken of-ie wel past in je garage.

Radio werd ingezet om te benadrukken dat dit zonder meer de meest stoere gezinsauto is. Ik maakte gebruik van meerdere korte bumpers om een heel radioblok te claimen. Je hoort een stoere stem lieve gezinsuitjes omschrijven. Vervolgens de VO die het af maakt.

Daarnaast werd de campagne doorgevoerd in billboards, brochures, dealermateriaal, you name it.

Naast dit werk voor Dodge, heb ik ook mogen werken voor Audi, BMW, Citroën, Jaguar, Mitsubishi, Peugeot, Volvo, Mini, Skoda, Jeep, Nissan, Renault, Ford en Honda.